Preskoči na glavni sadržaj

ISPOD DUGEPoslijepodne provodim s gospođama Klarom i Savom. Moji roditelji su zauzeti branjem grožđa. U daljini se pojavila duga. Želim iskoristiti ovu priliku i saznati je li legenda o dugi istinita...

Komentari

Popularni postovi s ovog bloga

UPOZNAJTE ME

Ja sam Brunhilda i imam 10 godina. Zovu me Srna jer volim skakati. Živim u malenom selu Čardaci sa svojim roditeljima. Odlučila sam izraditi blog kako bi ljudi upoznali naš način života. U našem selu dječaci se mogu zabavljati i igrati igre, a mi djevojčice moramo cijeli dan provesti kod kuće kako bismo ostale lijepe i blijedog tena. Samo navečer smijemo izlaziti s roditeljima u šetnju selom. Moji su roditelji jako strogi i ništa mi ne dopuštaju. Ne smijem čak ni jesti previše kako bih ostala vitka. Moram piti svakakve lijekove od trava da bih ostala zdrava. Oduvijek sam željela postati dječak kako bih se cijelog dana mogla slobodno igrati. Čula sam legendu prođe li djevojčica ispod duge, postat će dječak. Željela bih pokušati...vjerujete li vi u legende?

POGLED S PROZORA

Sviće jutro...Sjela sam na prozor. Promatram dječake koji uživaju u bezbrižnoj igri. Nadam se da me roditelji neće vidjeti jer će se sigurno naljutiti na mene.